Amennyiben építészeti tervezéssel foglalkozol, vagy generálkivitelező vagy, akkor egy remek választás lehetünk a számodra. Mi mindent a kezedbe adunk ahhoz, hogy a munkát egyszerűen és gyorsan el tudd végezni.

Mérnöki szolgáltatások, tervezési segédlet

Mérnök kollégáink bármilyen egyedi elképzelésedet megtudják tervezni és rendelkezésre tudják bocsátani. Egyedi termékek tervezésében is a segítségedre tudunk lenni, és természetesen annak gyártását is vállalni tudjuk.

Késztermékek

Kész termékeink rendelkeznek tervekkel, amit a termék adatlapon megtalálsz és azt felhasználva gyorsan beillesztheted a projektbe. Minden terméket egyedi méretben is le tudunk gyártani számodra, nem vagy fix méretek közé szorítva.

Határidők

Az építőiparban kulcsfontosságú a pontos határidők betartása és ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért erre kimagasló figyelmet szentelünk. Jelenelg két műhelycsarnokban gyártuk 10+ fővel, így mindig van kapacitásunk a kért termékeket legyártani. Betegség, szabadság miatt sem állunk meg, mert kellő létszámmal rendelkezünk ezek áthidalásához.

Garancia, szavatosság 3 év!

Mi az építőipari szabványokhoz igazodva vállaljuk a garanciát, ami jelenleg 3 év. 

A legtöbb készen kapható termékre többnyire 1 év garanciát vállalnak a gyártók, mivel jogszabály erre kötelezi őket. Én azt gondolom ez nem korekt a megrendelő felé, mivel egy terméknek sokkal tovább kell szolgálnia mint 1 év. Ha olyan terméket építesz be, amire csak 1 év garancia van, akkor a további 2 év a te felelősséged lesz. Mi erre adunk megoldást a +2 év gyártói garanciával. 

Ha bármi probléma adódik 3 éven belül a kerítéssel, azt a saját költségünkön javítjuk.

Tűzihorganyzott szinte minden termékünk

Úgy döntöttünk, hogy minden olyan általunk gyártott terméket tűzihorganyzással árulunk, ami ki van téve az időjárás viszontagságainak. Tisztában vagyunk vele, hogy a tűzihorganyzás növeli a termékeink árát, de kizárólag olyan terméket szeretnénk forgalmazni, ami a mai műszaki elvárásoknak megfelelő. Kültéren ma már nem “illik” kizárólag festett felületű szénacél terméket beépíteni.

Szinte minden termékünk tűzihorganyzott, nem fogsz olyan problémával szembesülni, hogy a rozsda miatt reklamálnak majd a vevőid. Amennyiben nem ragaszkodsz a horganyzott felület védelemhez, akkor kérj tőlünk egyedi ajánlatot a választott termékre.

Festett termékek 

Az általunk forgalmazott kerítések festett felülettel rendelkeznek, amit szórással viszünk fel. Minden termékhez biztosítunk javítófestéket, amit dobozos kiszerelésben adunk át, ezáltal a helyszínen való beépítés közben keletkező esetleges sérülések könnyen javíthatók. 

Kérésre szinterezett felülettel is el tudjuk látni termékeinket, de nem javasoljuk, mivel sérülés esetén nehezen javítható. Amikor szükségessé válik az újrakezelés nagyon körülményes és költséges eltávolítani a felületről.

Termékeink színe többnyire selyemfényű  fekete, de igény esetén kérhető más RAL szín is. Azért választottuk a selyemfényű fekete színt, mivel a matt nagyon kényes, illetve a fényes fekete nagyon mű hatást kelt.

Tartósság

Tűzihorganyzott és festett termékeink kis túlzással örök életűek, egyedül a festést kell várhatóan 8-15 évente újra elvégezni. A gyakorlat azt mutatja, hogy az erősen napos helyen telepített kerítések a színükből 3-4 év után veszítenek és 8-10 év múlva mattulnak ki. Az újrafestés 8-15 múlva lesz esedékes, de mivel rozsda nem alakul ki a horgany miatt, így ez könnyen elvégezhető.

Házhoz szállítás

Termékeinket futárszolgálattal vagy akár saját szállításban is el tudjuk hozzád juttatni. Így nincs olyan termék, amit ne tudnánk házhoz szállítani. Levesszük a válladról a fuvarozási időt, költséget és annak felelősségét is. Magyarország teljes területére vállalunk szállítást!