Menü
Kosár

Műszaki megoldásaink

07 aug. 0 228
Egy korábbi bejegyzésben már írtam a tűzihorganyzásról, esetleg olvassátok el az alábbi cikk könnyebb megértése érdekében. A képen egy kapukeret sarkát láthatod, ahol két darab 40x40mm-es zártszelvény találkozik egymással gérben (45 fokban) hegesztv..
Turóczi Ákos 07 aug. 0 282
  A tűzihorganyzás egy felületmegóvó eljárás. Nem esztétikai célzattal kerül fel a termékre! A tűzihorganyzás következtében a nyers szénacélfelület egy olyan bevonatot kap, ami megakadályozza a korrózió kialakulását. Nagyon fontos tudni, hogy a ne..
Turóczi Ákos 07 aug. 0 200
  Nem feltétlenül kell minden kerítésmező közé betonoszlopot építeni. Lehetőség van fém oszloppal kiváltani a beton oszlopokat! A fém oszlopok letisztultabb megjelenést biztosítanak, illetve sokat spórolhatsz velük, ugyanis a beton oszlopokat meg..
Turóczi Ákos 07 aug. 0 227
  A kerítésmezők és a kapuk közepére van lehetőség rozettát is beépíteni. A kerítésmezők esetében általában középre egy darab kerül, éppen úgy, mint a személykapu esetében. A gépkocsi behajtó kapukba két darab beépítését javasoljuk, a nagyobb mére..
26 júl. 0 127
Több indokkal is szolgálok, ami azt támasztja alá, hogy ma már ütköző nélküli kaput kell gyártatni.  Feltétlenül ütköző nélküli kaput szükséges beépíteni, ha az udvarba, garázsba való behajtáskor a gépkocsi a kapu középvonalában nem tud egyenesen ..
26 júl. 0 143
Amikor a személykaput mágneszárral szereljük, akkor a személykapuhoz tartozó kilincset a zártakaróhoz hozzáhegesszük. Erre azért van szükség, mert ha a zárnyelv a kilincs működtetésével visszahúzható, akkor a kapu nyithatóvá válik és így a mágn..
26 júl. 0 109
A kerítés megjelenését megnöveli a szegecselt díszítés, amit a pálcákat összefogó laposacél pár közepére hegesztünk fel.  A műszegecs a laposacél mindkét oldalára felkerül, minden egyes pálcához azért,  hogy tökéletesen olyan hatást keltse..
26 júl. 0 111
Lehetőség van rejtett kapupánt kialakításra is, ez esetben egy olyan elemet adunk, amit a kapu betonozási munkái közben kell a kapu zsalukő szerkezetébe beépíteni. A rejtett kapupánt beépítésénél figyelni kell arra, hogy a pántok tökéletes..
26 júl. 0 104
Nem használunk fix kapupántokat, mivel azok állítása utólagosan nem megoldott. Az általunk használt kapupántok mind állíthatók. Ennek köszönhetően a kapu beállítása egyszerű és a kisebb beépítési pontatlanságok is könnyen kezelhetők általa..
26 júl. 0 103
A pálcákra a csúcsdíszeket minden irányból meghegesztünk. Tehát nem csak két oldalról van csak potszerűen hegesztve.  Minden általunk felhegesztett csúcsdíszt a pálcákra való felhegesztést követően kiegyengetjük.  A hegesztés következ..
26 júl. 0 1243
2mm-es falú anyagok esetén thermdrill technológiát használunk a menetek kiképzéséhez azért, hogy a csavarkötések a lehető legerősebbek, legbiztosabbak legyenek. Hagyományos technológia Hagyományos módon, amikor egy menetet kell képezni egy anyagb..
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)